Stichting Bartje Cie

van totaal € 1.000 (3%)

Hallo, Fijn dat u even kijkt en mogelijk een donatie aan onze stichting wilt doen.

De Stichting Bartje Cie re-enactmentgroep 13 Infbat LMB RS geeft gestalte aan de groene begin periode van 13 Infanteriebataljon Luchtmobiel "Regiment Stoottroepen" in de jaren 1994 tot 1997 en beoogd meerdere doelstellingen.

De vrijwilligers van de Stichting “Bartje Cie” bestaan voornamelijk uit Veteranen, actief dienende alsmede voormalig militairen, met elk hun eigen ervaringen en achtergronden. Een militair/veteraan die de burger in gaat mist meestal een stukje kameraadschap, binding of het militair zijn, gewoon weer eens te kunnen praten over oefeningen, uitzendingen en elkaars verhalen of heeft mogelijk bewust/onbewust geestelijke problemen.

Voor deze (ex) militairen willen wij een warm thuis zijn, een aantal van onze leden zijn gecertificeerd Nuldelijnshelper Veteranen. Wij zijn geen hulp instantie maar hebben wel de lijnen naar verschillende hulpinstanties, en zijn een plek om je verhaal kwijt te kunnen of gewoon een paar keer per jaar weer eens lekker weg te zijn in een militaire setting met gelijkgestemden.

Maar ook om anderen een kijkje te geven in een recenter stukje Nederlandse Militaire geschiedenis, door dit op een zo authentiek als mogelijke wijze (inter)actief uit te beelden op diverse evenementen.

Kijk voor meer informatie op onze website www.13.luchtmobiel.nl of facebook pagina https://www.facebook.com/Bartjecie/

Namens het bestuur en vrijwilligers alvast dank voor uw donatie.

Bekijk alle
18-02-2019 | 16:50
11-12-2018 | 21:05 Eens Stoter altijd Stoter .😎